“DHF – Don’t Just Hear It, Feel It!” feat. Eyes Only + guests

DHF (Don’t just hear it,feel it!) vam u suradnji sa KIC-om, Funktion–One Croatia i Prosound Rentals predstavlja jedinstveni audio/vizualni klupski program.

DHF team nije nikada bio zadovoljan prosječnim klupskim ozvučenjima i rasvjetom. S toga već od prvog izdanja postavljamo samo najbolje razglase kako bi publici priblizili dozivljaj iz najboljih svjetskih klubova.

Sada to možete doživiti sa nama uz najnoviji Funktion–One sustav. “Najbrutalniji” sound koji mozete doživiti iz koncertnog razglasa. Mnogi svjetski DJ-evi taj razglas imaju na svojim tehničkim riderima: Carl Cox, Richie Hawtin, Steve Angello, Deadmau5, Eric Prydz… Popis se nastavlja sa brojnim svjetskim festivalima i klubovima tipa Ultra Music Festival Miami, Tomorrowland, Exit, Boom, Space Ibiza, LiFE LAS VEGAS…

Vrata otvaramo u 23h.

LINEUP:

-23h ANONYMOUS’DJ – svima Vama već dobro poznati dj koji ce Vas zagrijavati na Warm UP-u sa tech i deep house muzikom

-00-02h- O5- resident i 1/3 DHF-a. Muzički ide od progressive house-a do tech trance-a održavajući dobru vibru sa warm up-a.

-02-04h- Eyes Only- resident-i i 2/3 DHF-a. Dj-i koji su rođeni da budu headliner-i. Izdavanje na stranim label-ima im nije stran pojam kao ni dovođenje atmosfere do usijanja. Muzički vole otići od moombahton-a, preko dubstepa, electro i progressive house-a do drum & bass. Jednostavno receno decki to rade jako dobro i na zavidnoj razini.

Dođite i uživajte u jedinstvenoj prilici u kojoj ce se ATRIJ KIC-a pretvoriti u klub po svjetskim standardima sa brutalnim razglasom i jos boljom rasvjetom.

ULAZ BESPLATAN!!!

ORGANIZATOR: KIC GOSPIĆ
GENERALNI POKROVITELJ: GRAD GOSPIĆ
TEHNIČKA PODRŠKA: FUNKTION ONE CROATIA & PROSOUND RENTALS