GROCKS 2016

GOSPIĆKA ROCK SCENA – GROCKS 2016

GROCKS je naziv glazbene rock scene koja se već 10. godinu za redom održava u atriju Kulturno Informativnog Centra Gospić (KIC-a Gospić). Tradicionalno se održava u ljetnom razdoblju (srpanj i kolovoz), a prvi je održan 2007. godine u organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Gospića.

GROCKS je nastao s ciljem da se nastavi tradicija koja je njegovana od 60-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća kada su se u bivšem Domu JNA, današnjem KIC – u, održavali koncerti poznatih bendova i kada je Gospić bio na urbanoj karti Hrvatske. Par godina za redom okupljao je nekolicinu ljubitelja rock glazbe, ubrzo se proširila vijest o odličnom provodu uz rock bendove u atriju KIC – a te je broj posjetitelja godinama sve veći. U atriju KIC – a nastupili su brojni bendovi kao što su: TBF, Edo Majka, Markiz, Elemental, Hladno pivo, Psihomodo pop Bare&Majke, Vatra, Radio Luksemburg, Opća opasnost, Postolar Tripper, Kawasaki 3p.

Za desetu godišnjicu, za sve ljubitelje dobre glazbe i vrhunske zabave, pripremili smo po dva koncerta u navedenim datumima.

NASTUPAJU:

02.07. ELEMENTAL / MOSKVA
09.07. M.O.R.T. / ROLIN HUMES
16.07. SILENTE / HUMAN
23.07. URBAN&4 / GLORIA
30.07. SARA RENAR / JUSTINS JOHNSON
06.08. BRKOVI / KREŠO I KISELE KIŠE

Uživajte s nama u najiščekivanijim glazbenim događajima ovoga ljeta, dođite i zabavite se!!!
Svi koncerti održat će se u atriju KIC-a (Budačka 12, Gospić) s početkom u 22:30 sati.

Organizator: Kulturno Informativni Centar Gospić

Generalni pokrovitelj: Grad Gospić

Ulaz besplatan !!!