Radionica osobnog razvoja „VIZIJA U AKCIJI“

Utorak, 7. listopada 2014.

18.00 -21.00 h, dvorana KIC – a Gospić

Povodom Tjedna cjeloživotnog učenja, Syncro Trening Centar poziva Vas na besplatne radionice osobnog razvoja s temom kreativnog ostvarivanja ciljeva „Vizija u akciji”.

Često u životu započinjemo projekte, a da ni sami nismo sigurni zbog čega. Djelujemo automatski, bez pravog razmišljanja, i bez da smo sami sebi razjasnili svoje ciljeve. Djelujemo bez vizije. Radimo zato što smatramo kako nešto treba raditi pa je bolje raditi bilo što, makar ne znali zbog čega. Čudimo se što ne znamo procijeniti jesmo li zadovoljni dobivenim, želimo li tražiti dalje, ili se krećemo u željenom pravcu? Djelujemo “u kutiji”, u naučenim domenama rada, dok se pravi napredak krije “tamo vani”, u novim, neostvarenim mogućnostima.

Ciljevi radionice su osvijestiti vlastite obrasce razmišljanja pri radu, ovladati određenim alatima kao načinima kreativnog razmišljanja koji se kasnije mogu upotrijebiti u brojnim drugim situacijama u životu te osmisliti i započeti ostvarivati vlastiti plan.

Pristup na radionici odvija se po metodi ontološkog coachinga, vrlo snažne metode transformacijskog rada koji pomaže ljudima da izađu izvan ustaljenih obrazaca razmišljanja i djelovanja koji za njih ne funkcioniraju te da pronađu nova i kreativna rješenja, u obiteljskom, osobnom ili poslovnom okruženju. Rad se bazira se na poznatoj ideji kako smo sami tvorci vlastitog iskustva i kvalitete života, a uz iznimnu metodu transformacijskog, odnosno ontološkog coachinga i iskustvenog učenja, uspijeva polazniku znanje pretočiti u mudrost.

Radionicu će održati dipl. psiholog i trener Maja Darija Škrljak i dipl. biolog, trener i coach Juraj Boljat iz Syncro Trening Centra.

Radionice su otvorene za sve uz prethodnu najavu zbog ograničenog broja mjesta.

Molimo Vas najavite nam svoj dolazak na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.”>trainings@syncro.hr ili na broj telefona: 0912993280, kontakt osoba Tanja Levar Kovačević.

U sklopu ciklusa radionica Syncro Trening Centra besplatne radionice održavaju se i u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu prema rasporedu koji možete naći na Syncro Trening Centar web

Veselimo se susretu!