Brkovi stižu u Atrij KIC-a Gospić

Vrhunskim koncertom Jurice Pađena i grupe Aerodrom završio je Grocks 2021., a u sklopu Natječaja „Jer svirati se mora“ u Atriju KIC-a Gospić održat će se koncert Brkova. Zagrebačka punk rock petorka Brkovi nastupaju u KIC-u u petak 6. kolovoza od 22 sata, na koncertu čiji ulaz je limitiran na ukupno 300 posjetitelja. U Gospić bend donosi svoje najveće hitove, kao što su: „Mala“, „Samo pijan mogu“, „Srećo laku noć“, „Tolerancija“, „Balkan star“ i mnoge druge.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70 kuna. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava i online na www.eventim.hr. Također, ulaznice možete kupiti u poslovnici Hana Tours, na adresi Kaniška 105a, Gospić, svakim radnim danom od 8-16 sati.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert Brkova će biti održan u skladu s mjerama i preporukama Stožera Civilne zaštite RH. Pozivamo Vas da nam se pridružite u petak na najboljoj svirci u gradu.