Poziv na testiranje

 

POZIV NA TESTIRANJE

ponedjeljak, 13. ožujka 2017.g. u 12:00 sati, konferencijska dvorana KIC-a Gospić, Budačka 12

 

Komisija za provedu Natječaja objavljenog u Jutarnjem listu i na stranicama HZZ-a, od 20. veljače 2017. godine , za prijam u radni odnos, poziva na testiranje kandidate/kinje koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave koje ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja za radno mjesto: Novinar- voditelj -3 izvršitelja (m/ž), na neodređeno radno vrijeme, uz obavezni probni rad od tri mjeseca.

Popis kandidata/kinja koji mogu pristupiti testiranju:

 1. BALENOVIĆ IVANA
 2. BOŠNJAK IGOR
 3. KALEB ASIĆ IVANA
 4. LUJIĆ TAMARA
 5. NJARI MLADEN
 6. RADOŠEVIĆ IVANA
 7. RUDELIĆ DAVOR
 8. ŠTIMAC MARIJA
 9. ŠTIMAC MAGDALENA
 10. TALAJIĆ IVA
 11. TOMLJENOVIĆ PETAR
 12. VIDOVIĆ POCRNIĆ IVA

Opis poslova: praćenje određenih zbivanja, novinarsko-izvjestiteljski poslovi, snimanje i montiranje razgovora, priprema priloga, dežurstva i suradnički status u emisijama, predlaganje tema, programskih sadržaja i priloga, pripremanje i realizacija pojedinih tema, programskih sadržaja, priloga, najavljivanje i vođenje programa, emisija, najavljivanje glazbenih brojeva, pojedinaca koji nastupaju u programu, čitanje i uređivanje vijesti i drugih tekstova u govornom programu, realizacija programa (rad na audiomikseti i programu za automatizaciju procesa na radiju), obavljanje i drugih poslova od interesa za promicanje Ustanove, kao i drugih poslova po nalogu glavnog urednika/ravnatelja.

Napomena: kandidati/kinje su dužni ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu ili drugi identifikacijski dokument.

Nakon provedenog testiranja i razgovora (intervjua), Komisija podnosi izvješće ravnateljici o provedenom postupku s obzirom na rezultate provedene provjere znanja, sposobnosti i vještina, uz koje prilaže popis kandidata/kinja koje upućuje na obuku, koja će se održati u studiju Radio Gospića od 14. do 19. ožujka 2017. godine.

Nakon provedene obuke Ravnateljica donosi odluku o prijemu u radni odnos.

Kandidati će biti pisano obaviješteni o izboru u zakonskom roku.