SEMINAR O VOĐENJU U PUSTOLOVNOM TURIZMU – VMD Adventure Travel

SEMINAR O VOĐENJU U PUSTOLOVNOM TURIZMU – VMD Adventure Travel

petak, 10. ožujka 2017. od 18 do 21 h, velika dvorana KIC-a Gospić

Ako si osoba aktivnog duha, nezaposlen ili u mirovini, voliš aktivni boravak u prirodi i govoriš barem jedan strani jezik,  te si zainteresiran voditi grupe pješaka i biciklista po Hrvatskoj i regiji, VMD putnička agencija poziva te na SEMINAR O VOĐENJU U PUSTOLOVNOM TURIZMU.

Seminar je potpuno besplatan, a održat će se u petak, 10. ožujka 2017. godine u Kulturno Informativnom Centru Gospić, Budačka 12, od 18 do 21 h.

Voditelj seminara: Edo Vričić, diplomirani ekonomist, te suvlasnik i  Product & quality manager VMD putničke agencije

Glavna tema seminara bit će mogućnosti zaposlenja u VMD timu u sezoni 2017. na poslovima vođenja pješačkih i biciklističkih tura koje VMD putnička agencija uspješno organizira već više od dvadeset godina. Radi se o sezonskom poslu koji traje od travnja do listopada, a ture se odvijaju diljem Hrvatske i bliže regije. Znanje jednog stranog jezika je obavezni preduvjet, a posebice se traže govornici njemačkog i švedskog jezika.

Razgovarat će se i o najnovijim trendovima u razvoju aktivnog odmora u Hrvatskoj i svijetu, s posebnim naglaskom na tematski pješački put Via Dinarica.

Za sve koji žele prisustvovati seminaru obavezno je da na e-mail: edo@vmd.hr pošalju svoj životopis i kratki tekst o tome zašto bi željeli prisustvovati.

Prijave za sudjelovanje na seminaru molimo Vas pošaljite do 9. ožujka 2017. godine, a prijaviti se možete na sljedeći link:

Prijave za sudjelovanje 

Vidimo se!