Zdrava prehrana i vježbanje kao način života

Kulturno Informativnom Centru Gospić, javnoj ustanovi za kulturu u srijedu, 26. lipnja 2013. godine s početkom u 20,00 sati održat će se predavanje na temu ZDRAVA PREHRANA I VJEŽBANJE KAO NAČIN ŽIVOTA.

Predavač: Roni Kovačić – Mister World 2009

Mnoge generacije Riječana Ronija Kovačića poznaju prvenstveno po njegovom dugogodišnjem radu na poslu zaštitara najpoznatijih riječkih kafića. Nažalost, zbog nezainteresiranosti medija, tek rijetki su upoznati s njegovim brojnim sportskim uspjesima.

U nizu nagrada kao prvu navodi brončano odličje s Državnog prvenstva 2000. godine, također izdvaja titulu Apsolutnog prvaka države 2002. godine, 3. mjesto na IBFA Svjetskom prvenstvu 2005.godine, 2. mjesto na Slovenian open 2005. godine, 2. mjesto na FREEWAY Grand prix 2005.godine, u 2009. godini na Svjetskom prvenstvu po IBFA federaciji u kategoriji visokih natjecatelja okitio se i titulom prvaka, odnosno titulom Mister World.

Da bismo razumjeli Ronijeve poglede na život i sport kojim se bavi dovoljna je njegova rečenica: „ Podnosim samo pobjedu!“.

Poslušajte što Vam o zdravoj prehrani i vježbanju kao načinu života ima reći netko tko radi individualne treninge sa sportašima i rekreativcima, izrađuje programe treninga i prehrane, upoznajte nekoga tko zna pobijediti samoga sebe!

Radujemo se Vašem dolasku!