ODRŽANO ZDRAVSTVENO PUTOPISNO PREDAVANJE PUT OKO SVIJETA I NATRAG

Sinoć je u KIC-u Gospić održano zdravstveno putopisno predavanje „Put oko svijeta i natrag.“ Predavač je bio dr. Don Miller iz SAD-a, ugledni medicinski misionar koji se bavi poučavanjem naturopatske medicine.
„Putovanje sam započeo u ožujku u Rusiji, od kud sam krenuo preko Rumunjske, Bugarske, da bi prošli tjedan bio u Italiji. Sada se ponovno vraćam u SAD, te za dva dana sam u Japanu. Igrom slučaja, preko prijatelja sam večeras u Gradu Gospiću kako bi zainteresiranim mogao prenijeti svoja iskustva diljem svijeta“ rekao je Don Miller.

„Ljudi danas žive u bolesnom svijetu, ali imamo alternativne načine življenje da sami sebe učinimo zdravima. Radi se općenito o svemu: hrana, voda, Sunce, zrak i tjelovježba. Treba znati da skoro 90% bolesti započinju u našim glavama. Ako glavu „uvedemo u red“, sve drugo će se riješiti samo od sebe. Kada govorim alternativni način života, ne mislim na ništa kao vudu, hokus-pokus ili nešto čudno, već život na prirodan način. Zdrava hrana, tjelovježba i ostalo“ zaključio je Don Miller.