PROFESORICA VESNA HUDE U KIC – u GOSPIĆ ODRŽALA RADIONICE / PREDAVANJA ZA TRENERE I SPORTAŠE NA TEMU „POVRATAK NA SPORTSKI TEREN“

U organizaciji KIC – a i Rukometnog kluba „Gospić“, te u suradnji s profesoricom Vesnom Hude danas su za trenere i sportaše održane radionice / predavanja iz područja sportske psihologije. Tema radionica / predavanja za trenere i sportaše jest: „POVRATAK NA SPORTSKI TEREN“.  Kako je istaknula profesorica Hude s poboljšanjem epidemiološke situacije vratili su se treninzi na otvorenom, ali riječ je o prijelaznom periodu. Također, kroz predavanja su ponovljene i tri prošlogodišnje teme: „Samokontrola“, „Tehnike za poboljšanje koncentracije“ i „Samopouzdanje“. Prošlo se i kroz nekoliko tehnika koje će rukometaši moći koristiti na svojim treninzima i utakmicama. Podsjećamo, zadnja prošlogodišnja radionica sa sportašima i trenerima iz područja sportske psihologije bila je 1. prosinca. Profesorica Vesna Hude koja inače djeluje i kao sportski psiholog uputila je na kraju poruku trenerima i sportašima:

  • Poruka bi bila da uživaju u ovome što rade, nakon ovog perioda. Vjerujem da dijelim i njihovo mišljenje da je ono najgore ipak iza nas, te da nastave tamo gdje su stali. Djeca su željna treninga i svojih trenera, mislim da imaju veliku sreću i jedni i drugi, da su se tu našli.