ROCK ŠKOLA GOSPIĆ”Groove” 2012

ROCK ŠKOLA GOSPIĆ”Groove” 2012

Ako ti je dosta praznog hoda, ispadanja iz takta, lupanja u garaži i deranja pod tušem, vrijeme je da stekneš i usavršiš svoje glazbene vještine pod vodstvom aktivnih profića, vrhunskih profesionalnih instrumentalista i vokalista domaće scene!

Rad  Groove instruktora s grupom, tzv. band coaching,  trajat će tri dana – petak 26., subotu 27., i nedjelju 28. listopada 2012., od 17 do 20 h, a namijenjen je svima, bez obzira na dob, koji imaju najmanje dvogodišnje sviračko i/ili pjevačko iskustvo (a može i manje, uz glazbenu kompetenciju dovoljnu za bendovsku komunikaciju).

Za Band coaching potrebna je prijava najmanje četiriju polaznika koji vladaju različitim instrumentima (ili tri instrumenta + vokal).  Repertoar se dogovara i slaže prije početka probe, između članova banda i instruktora, s obzirom na želje i glazbene afinitete polaznika, te mogućnost postavljanja benda vezano uz instrumente i/ili vokale.

Instruktori koji će zajedno voditi ovu kratku, ali intenzivnu rock školu poznati su glazbenici: Jurica Leikauff – klavijature(Prljavo kazalište), Zvonimir Bučević Buč – bas gitara (Boa, Parni valjak, Vještice, Songkillers, Bastardz…), Franciska Fiss – vokal (Boa, brojne jazz formacije), Davor Doležal – gitara (Igor Geržina Sax Lounge Ensamble).

Mjesto održavanje ove bendovske radionice je KIC, Kulturno-informativni centar Gospić,  Budačka 12. na tel. 053/658-975, najkasnije do 26.listopada u 12 sati.

Nagrada najuspješnijem bendu i polaznicima je promotivni nastup na završnoj koncertnoj produkciji GROOVE škole zvuka i glazbe u Zagrebu, koji će se održati u popularnom klubu Sax!, potkraj  siječnja 2013.

Održavanje ove radionice organizacijskom i financijskom potporom omogućili su Grad Gospić, KIC Gospić, Hrvatska glazbena unija (HGU) i Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava (HUZIP).

Više informacija možete naći na:

www.gospic.hr

www.kic-gospic.eu

www.hgu.hr

www. huzip.hr

www.groove.hr