Održan 6. kup Grada Senja

U organizaciji DVD – a Senj u subotu je održan  6. kup Grada Senja, natjecanje za vatrogasnu mladež i podmladak.   Prije početka natjecanja okupljene natjecatelje i njihove voditelje pozdravili su predsjednik DVD -a Senj Marin Lončarić, zapovjednik JVP Senj Zvonimir Lončarić, a Kup je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Senja Jurica Tomljanović.   Natjecanje se održavalo na terenima  nogometnog igrališta  NK “Nehaj” i na školskom igralištu O.Š. “S.S. Kranjčevića”.   Ekipe su se natjecale u kategoriji  podmladak djeca (muška i ženska ekipa)  i mladež (muška i ženska ekipa).

Najbolje tri prvoplasirane ekipe u kategorijama dobile su pehare, a ostale priznanja za sudjelovanje na natjecanju. Priznanja i pehare uručio je zapovjednik JVP Senj, Zvonimir Lončarić.

Na natjecanju je sudjelovalo 25 DVD -a s 48 natjecateljskih odjeljenja i oko 500 natjecatelja. Najuspješnije  na ovogodišnjem 6. kup-u Grada Senja bile su natjecateljske ekipe Vrata 1, Delnice, Krapinske Toplice i Bedekovčina.