GROCKS 2019 ZAVRŠIO UZ ZVUKOVE SILENTEA I LIKE KOLORADO

GOSPIĆ- Sinoćnjim koncertom GROCKS 2019. došao je do svoga kraja. Ljubitelji rock glazbe uživali su u svirci Like Kolorado, zagrebačkog benda koji njeguje indie glazbu. Zasvirali su pjesme sa albuma prvijenca „Smiješ zaurlat“, prvi singl „Kralj“, ali i novi singl “Gospođa” koji je objavljen u travnju te koji najavljuje drugi studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni.

Nakon odličnih Lika Kolorado, pozornicu su zaposjeli dubrovački Silente, za mnoge gospićane dugoočekivani koncert. Zvijezde sinoćnje večeri publiku su rasplesali najpoznatijim hitovima poput „Terca na tišinu“, „Čudna ili čudesna“, „Lovac na čudesa“, „Malo magle, malo mjesečine“ i „Zaboravi nas“. Osim dobre svirke i pozitivne energije kojom zrači Silente, još je nešto subotnju večer učinilo posebnom, Tiborov rođjendan, koji je frontmen i vokal benda proslavio upravo s gospićkom publikom.

Sve u svemu, nije bilo boljeg načina za završetak ovogodišnjeg GROCKS-a u sklopu kojeg smo, osim Like Kolorado i Silentea, uživali u svirkama Jure Stublića i Filma, Lili Gee, TBF-a, Barbare Munjas i domaćih bendova GS Big Bend, Glorie i Likosa.