PRIOPĆENJE PU LIČKO-SENJSKE GOSPIĆ 13./14.rujna 2018.godine

U protekla 24 sata (13./14. rujan 2018. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i sedam prometnih nesreća.

Kriminalitet
Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo lažne uzbune.
Sumnjiči se da je 5. ožujka 2018. godine u 23 sata nazvao policijsku postaju i lažno iskazao potrebu za izlaskom hitne medicinske pomoći i policijskih službenika. Protiv njega će biti dostavljena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Promet
Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenim osobama, a dogodila se jučer u 18.20 sati na dionici državne ceste broj 25, predio Takalice, Grad Gospić, kada je 34-godišnjak
iz Rijeke upravljajući motociklom riječke registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga, zbog neprilagođene brzine kretanja, prešao na traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil gospićke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 20-godišnjakinja iz Gospića. Vozač motocikla je teško ozlijeđen, dok su vozačica i tri putnice iz osobnog automobila lakše ozlijeđene.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području
Gospića (2), Otočca (2) i Korenice (2).