ODRŽANO PUTOPISNO PREDAVANJE „Bali rajski otok – dragulj Indonezije“

Sinoć je u KIC-u Gospić održano putopisno predavanje na temu „Bali rajski otok- dragulj Indonezija“. Prekrasan otok bogova i mistike, gospićkoj publici, predstavili su bračni par Ivana i Tomislav Zrilić, koji su se i vjenčali na Baliu a inače su dugogodišnji turistički djelatnici.

Bali s razlogom zovu rajski otok- dragulj Indonezije, to je otok bogova, hramova, mistike, otok sa najbogatijom florom na svijetu, prirodnim bogatstvima, sa najviše koraljnih grebena koji su raj za svakog ronioca,

otkriven od strane australskih surfera, otok zadivljujućeg pejzaža, bogat rižinim poljima, pješčanim plažama i vulkanskim tlima. Bali je također poznat po balinežanskoj masaži, meditaciji, predivnom namještaju i duhovnim bogatstvima, otok na kojem ćete se dobro najesti, odlično zabaviti, isprobati vještine cjenkanja, a možete i jahati na slonovima, otići na rafting, pogledati zalazak sunca na Jimbaranu, podragati kornjače, prije svitanja sa uskim brodićem otploviti na promatranje delfina ili se čak i vjenčati.

Gunung Agung najviša je planina i vulkan kojeg Balinežani smatraju središtem svemira, ”Pupak svijeta” kako ga nazivaju, sa svojih 3142 metra najviša je točka otoka. „To je otok skromnih i nasmiješenih ljudi, koji će vas sigurno očarati kao što je i nas očarao!“ istaknuo je bračni par Zrilić.